Levering pakketten:
Binnen Nederland verstuurd met PostNL. Levering doorgaans volgende werkdag, m.u.v. maandag, zon,- en feestdagen:

€7,75 thuis of Pakjesgemak.
€8,95 thuis of Pakjesgemak aangetekend en verzekerd tot €250,00.
€9,85 thuis of Pakjesgemak aangetekend en verzekerd tot €500,00.


België:
€11,50 België aangetekend en verzekerd tot €500,00

Brickalot is niet verantwoordelijk voor de uiterlijke levertijd van de postvervoerders. Deze tarieven gelden tot 01-01-2024. Brickalot is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van de producten, u kunt dit risico vermijden door uw pakket aangetekend en verzekerd te laten versturen. Alle pakketten met een waarde hoger dan €250,00 zullen altijd aangetekend/verzekerd verzonden worden. Het is niet mogelijk om deze pakketten tegen standaard tarief te laten versturen. Mocht een bestelling niet als 1 pakket verzonden kunnen worden (bijvoorbeeld te hoge waarde of te groot/kwetsbaar), wordt dit met je overlegt.


Levering via bubbel enveloppe met postzegel, zonder track en trace, zonder verzekering, gelden de prijzen per gewicht, inclusief BTW en verpakkingsmateriaal:

Code A € 1,80 gewicht tot 20gr
Code B € 2,90 gewicht tot 50gr
Code C € 3,90 gewicht tot 100gr
Code D € 5,45 brievenbus pakket met track en trace, zonder verzekering

Verzending is zonder track en trace, kan niet verzekerd worden verzonden. Mocht u dit wel wensen, dan kunnen wij het als aangetekend pakket aan u versturen met track en trace en verzekering voor €7,50 tot €100,00

Brickalot is niet aansprakelijk voor het beschadigen of kwijtraken van de enveloppeverzending bij PostNL. Deze tarieven gelden tot 01-01-2024


Afhalen:
Afhalen is mogelijk en uitsluitend op afspraak in Hoofddorp Toolenburg. Na bevestiging van de bestelling kan er een afspraak met u worden gemaakt voor het afhalen. Wij verzoeken altijd uw telefoonnummer door te geven, mocht er iets tussen komen, dat wij ook u kunnen bereiken. Graag verzoeken wij u wel op de afgesproken tijd af te halen, mocht er iets tussen komen belt u ons dan tijdig op 06-16066896. Bij afhalen contante betaling (gepast niet noodzakelijk) of via een betaalverzoek, deze dient voordat de afspraak plaats vind, te zijn aangevraagd.


Betaling:
Na bevestiging van reservering van de sets, kunnen de sets contant worden betaald of een betaalverzoek bij afhalen of via internetbankieren worden overgemaakt bij versturen. Na het versturen ontvangt u altijd van ons de verzendbevestiging met verzendcode per mail. Wij versturen geen bevestiging van betaling, hiervoor ontvangt u de verzendcode.
U ontvangt de betaalgegevens per email, nadat u bevestigd heeft aan ons de set(s) te willen bestellen.

Mochten wij geen (tijdige) reactie ontvangen, zullen wij de set(s) niet langer voor u reserveren.


Reserveren:
Wij reserveren sets pas voor u, zodra er een duidelijk betaal of afhaalafspraak is gemaakt. Ontvangen wij deze niet of niet tijdig, kunnen wij sets niet (langer) reserveren.


Retour:
Mocht een product door u retour worden gestuurd, neemt u dan altijd eerst contact met ons op. De set dient altijd dicht te zijn, ongeopend/verzegeld en onbeschadigd. Wij verkopen Lego als hobby en hanteren een lage marge, hierdoor kunnen wij sets voor nette prijzen aanbieden. De kosten voor het retour sturen, komen daarom voor de rekening van de klant. De wettelijk bedenktijd wordt gehanteerd.

Typefouten en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Alle prijzen zijn vermeld exclusief eventuele verzend,- of inpak kosten.

aeczane.com/guanjing-serum/