Wij zijn Brickalot gestart omdat wij zelf groot Lego fan zijn. Op onze site brickalot.nl vindt u Lego en Duplo sets tegen zeer scherpe prijzen. Wij vinden het super leuk om op zoek te gaan naar bijzondere, oudere en aparte sets en deze ook te kunnen aanbieden naast de nieuwe sets. Lego en Duplo betaalbaar voor iedereen, dat is waar wij voor staan. Lego voor de enthousiaste bouwers.

Wij bieden ook een leuk assortiment in accessoires, geschikt om cadeau te doen, zeker aan jezelf. Denk bijvoorbeeld aan spellen om met het hele gezin te spelen, deze vindt u in onze spelletjeskast of sleutelhangers en bouwplaten, pennenbakken om je bureau wat meer Lego style te geven.

Mocht u van ons naar aanleiding van uw bestelling van ons geen reactie hebben gekregen, kan het zijn dat wij deze niet hebben ontvangen. Neemt u dan gerust contact met ons op. Als er wel al E-mail contact is geweest, dan kan het ook zijn dat wij door de drukte niet direct kunnen reageren. Wij doen dit immers als hobby naast ons eigen werk en gezin met veel plezier.

Ondanks het zorgvuldig bij houden van de site, kan het toch voorkomen dat een enkele set is uitverkocht. De juiste verzendprijzen kunt u terug vinden onder het kopje: “levering” .

E-mailadres: info@brickalot.nl
Telefoon: 06-16066896

Brickalot KvK: 61459496

cialis sipariş